Het Team Creatieve Professionals

DAT HOOR JE, DAT ZIE JE, DAT VOEL JE

Onze artiesten zijn nergens liever dan op het podium. Dat hoor je, dat zie je en dat voel je. Ze draaien mee op topniveau in binnen- en buitenland, maar verwacht geen sterallures. Deze talentvolle heren en dames zijn heel gewoon gebleven. Van de kleinste partytent tot het grootste festival, ze spelen of hun leven ervan afhangt.

Lees meer

Ron

Productie

De man met de gitaar en ongeëvenaard regelaar. Stuurt tussen het gitaarspel de geluidseffecten aan voor een ultiem Ziggo Dome-gevoel. Is een grootmeester in het laten excelleren van de mensen om hem heen. Hij geniet ervan om ze te laten stralen. De artiesten, de partners waarmee hij samenwerkt en natuurlijk het publiek. Ron zorgt dat alles in elkaar grijpt als een geoliede feestmachine met maar één doel: een geslaagd evenement met blijvende impact.

Lees meer

Quintin

Producer en Composer 

Q voor bekenden. Producer, songwriter en arrangeur die zijn opleiding behaalde aan het SAE Institute. Deelde ooit een studio met de legendarische rapper Redman. Speelde onder meer met Gers Pardoel, Flinke Namen, rapper Sef en DJ The Flexican. En de Hot Town band, niet te vergeten, waar hij de toetsen voor zijn rekening neemt. Q maakt muziek recht vanuit het hart en dropt verrassende beats zoals alleen hij dat kan.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Inge

Styling en Maatwerk

Die sensationele showkostuums waaraan je de producties van Artist Boutique onmiddellijk herkent? Allemaal afkomstig uit het atelier van Inge. Hier creëert ze stukken waarin fantasie en werkelijkheid door elkaar lijken te lopen. Het atelier is tot de nok toe gevuld met de meest betoverende outfits, van chic tot vrolijk, van uitdagend tot sprookjesachtig. En als het nog niet bestaat, maakt ze het. Bijvoorbeeld voor onze maatwerkproducties.

Lees meer

Germaine

Danser & Dance Captain

De opzwepende showdansers die ieder evenement naar een hoger niveau weten te tillen staan onder leiding van Germaine. Ze was er al vanaf het begin bij en coördineert alles wat met dans te maken heeft. Van de aanstekelijke dansers bij de Hot Town band tot onze unieke maatwerkacts. Dankzij haar brede netwerk weet Germaine voor iedere performance de perfecte dansers te vinden, wat de gevraagde stijl of uitstraling ook is.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Muzikanten

Livemuziek en Entertainment

Onze muzikanten zijn pro’s met jarenlange ervaring op het hoogste niveau in binnen- en buitenland. Op elkaar ingespeeld? Dacht het wel: samen hebben ze er meer dan duizend shows op zitten. Van rauwe festivals met rondvliegend bier tot intieme theatervoorstellingen. En van exclusieve party’s op Ibiza tot megafeesten in enorme concertzalen. Ze weten elkaar blind te vinden. En dat hoor je.

Lees meer

Dansers

Showdans en aanstekelijke interactie

Dames en heren die met hun soepele bewegingen het publiek mee weten te krijgen. Aanstekelijk, vrolijk en uitdagend maken ze van ieder optreden een feest. Of je ze kent van tv? Dat zou zomaar kunnen: ze traden op in verschillende tv-shows, videoclips en concerten van bijvoorbeeld Selena Gomez, Robbie Williams en Dua Lipa. Deze smaakmakers staan al te trappelen voor jouw event.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Vocalisten

Zang en Maatwerk acts

Fenomenale vocalen, maar onze zangers en zangeressen kunnen nog veel meer. Ze weten haarfijn hoe ze de band of de act moeten dragen. En hoe ze het publiek bij hun optreden moeten betrekken. Het zijn stuk voor stuk uitmuntende showmannen en -vrouwen, die bovendien nauw betrokken zijn bij het ontwikkelen van onze maatwerkacts en themaconcepten.

Lees meer

Choreografen

Choreografie en Staging

Pakkende choreografiën voor grote en kleine evenementen. Wij werken met vaste choreografen die hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland. Zij hebben ondermeer gewerkt voor artiesten en evenementen zoals:

• Armin van Buuren

• Rita Ora

• Brit Awards

• MTV Awards

• Tiwa Savage

Lees meer
Lees meer