Dansers Aanstekelijk, energiek en vrolijk

Dansers maken een performance nog aanstekelijker. En onze dansers weten als geen ander de juiste mix van energie, enthousiasme en sexiness over te brengen. Bij onze dampende shows slagen ze er telkens in het toch al hoge energieniveau nog verder op te zwepen. Bovendien zorgt hun input bij onze maatwerkstukken voor unieke performances met een fenomenaal showgehalte.

Germaine

Veelgevraagd allround showdanser en onze dance captain

Germaine volgde haar opleiding aan dansacademie Lucia Marthas. Zij reisde de wereld over voor diverse shows. Germaine coördineert bij ons alles wat met dans te maken heeft, tot de opstelling en positionering aan toe. Bovendien ondersteunt ze onze vocalisten bij hun performance en staging, zodat ze maximale impact hebben wanneer ze op het podium staan.

Ze is al vanaf het begin bij Artist Boutique en de Hot Town band betrokken. Daarnaast werkte ze mee aan tv-programma’s The Voice en X Factor, om een paar namen te noemen.

 

Shari

Geboren om te stralen en performen

The girl with the curly hair. Met haar opvallende star quality en podium presence is het onmogelijk om Shari over het hoofd te zien. Ze deelde de spotlight met internationale artiesten als Dua Lipa, Kylie Minogue en Robbie Williams en trad in verschillende internationale tv-shows op. Van de UK tot Noorwegen en van de US tot Australië: overal sierde Shari het podium.

Altijd vol overgave en met haar kenmerkende charisma was Shari lange tijd gezichtsbepalend voor de Hot Town band. Nog steeds weet ze in haar drukke schema tijd in te ruimen voor onze grootste shows en maatwerkstukken.

Een ultieme mix van energie, enthousiasme en sexiness

Raquel

Van Nationaal Ballet tot grensoverschrijdend ISH Dance Collective

Raquel heeft de Nationale Balletacademie doorlopen en is bijzonder breed inzetbaar. Alleen voor ballet? Nee hoor: ze trekt net zo goed tapdansschoentjes aan, doet aan popping of voert een zinnenprikkelende Burlesque-show op. Raquel is het type artiest dat continu haar grenzen verlegt.

Sinds 2009 danst Raquel bij het onnavolgbare danscollectief ISH. Naast haar vaste rol bij de Hot Town band is Raquel door haar veelzijdigheid vaak doorslaggevend bij onze maatwerkstukken. En niet te vergeten: haar gevoel voor humor is onmisbaar in de kleedkamer

Aanstekelijke choreografiƫn voor jong en oud

Eefje

Van Sensation White in Amsterdam tot G-star shows in Shang-Hai.

Eefje is één brok positieve energie. Als Eefje binnenkomt, dan weet je gewoon dat het feest gaat beginnen. En ze heeft niet alleen een enorme uitstraling, ze is ook nog eens een geweldige danser. Met een imponerend cv: ze werkte mee aan grote producties en shows als Sensation White en bijvoorbeeld showcases van trendy sportmerk ASICS. Ook stond ze op het podium met bekende namen als Vengaboys en 2 Brothers on the 4th Floor.

Eefje is een van de vaste dansers van de Hot Town band. Daarnaast is ze geregeld te bewonderen in onze maatwerkstukken.