choreografen

Als je niet alleen fantastische dansers wilt, maar ook een doordachte performance, kun je niet zonder getalenteerde choreografen. Met een zorgvuldig ontworpen, opvallende en pakkende choreografie komen onze showdansers pas echt tot hun recht. We maken dan ook geregeld gebruik van bekende choreografen voor zowel onze vaste concepten als onze maatwerkproducties.

Jomecia

Jomecia was betrokken bij onder andere de wereldtournee van Armin van Buuren. Voor ons ontwierp ze de choreografie van Divas of the World en de Burlesque-act. Ze is niet alleen danser en choreograaf: Jomecia geeft ook les aan de toonaangevende dansacademie Lucia Marthas.

Arnold

Hij zit tegenwoordig vaker in Londen dan in Amsterdam, waar hij regelmatig een masterclass geeft of werkt met Engelse grootheden als Rita Ora, Whizkid en Tiwa Savage. Maar als hij in Nederland is, weten we Arnold vaak te strikken. Hij is een waardevolle choreograaf voor Artist Boutique en wanneer het uitkomt danst hij ook zelf mee.

Een onderscheidende choreografie geeft een performance vleugels

Tony

Tony was verantwoordelijk voor onze eerste choreografieën, waarmee hij de lat meteen heel hoog heeft gelegd. Hij voelt onze dansers namelijk ontzettend goed aan. Hij danst ook geweldig, en in die hoedanigheid heeft Tony samengewerkt met onder meer MTV, Eva Simons en X Factor.