Ron Music Creative

Ron is de creatieve kracht achter Artist Boutique, altijd op zoek naar nieuwe artistieke ideeën, technieken en disciplines. Hij bezit een scherp oog voor de wensen van opdrachtgevers. Hij weet hoe je een publiek raakt en vermaakt op een manier die ze niet meer vergeten. En hij heeft de drive om artiesten te laten schitteren, om ze een platform te bieden waarop ze helemaal tot hun recht komen.

Live & Bites

Integratie van digitale technieken voor nog meer impact.  

Al meer dan tien jaar verdiept Ron zich in de digitale integratie van liveperformance, computers, licht en podiumeffecten. Zo bevatten de producties van Artist Boutique maatgemaakte geluids- en lichteffecten die het geheel nog krachtiger maken. Ron programmeert ze in zijn eigen studio en zorgt zo voor een unieke beleving die andere liveacts het nakijken geeft.

 

Studio

Sound designer, componist en arrangeur.

Ron is verantwoordelijk voor een groot deel van de muzikale creaties van Artist Boutique. Met behulp van muzieksoftware als Pro Tools en Ableton Live geeft hij sounds, composities en muzikale effecten vorm. Door ze naadloos met de liveperformance te vervlechten weet hij het energieniveau tot ongekende hoogte op te zwepen. Werkelijk A Party to Remember!

 

Oog voor detail

Op locatie stemt Ron vaak nog laatste details af met de artiesten om in te springen op de sfeer en setting van de avond. Want hoe goed je voorbereiding ook is (en Ron is héél goed voorbereid): elk event is uniek en elke situatie is anders. Dat vergt het nodige van je improvisatieskills. Flexibiliteit is in deze business dan ook een absolute must. We zijn niet anders gewend.