Inge Styling en Maatwerk

Jarenlange ervaring en grenzeloze fantasie: het zijn de ingrediënten waarmee kledingontwerper Inge van ieder evenement een betoverende ervaring weet te maken. Haar outfits zijn altijd verrassend en passen naadloos bij de sfeer en stijl van de gelegenheid. Wil je iets unieks? Dan ontwerpt en maakt Inge met liefde showkostuums op maat voor jouw event.

Tableau Vivant

Alsof je een andere wereld binnenstapt

Tableau vivant betekent letterlijk ‘levend schilderij’. En die beschrijving klopt precies: onze dansers zijn gekleed in bijzondere kostuums en geven als levend kunstwerk het evenement een fantastische uitstraling. Een prachtige eyecatcher die de gasten onmiddellijk pakt.

Doordat we voor het tableau vivant samenwerken met onze dansers, kun je deze act heel goed combineren met een deurontvangst of dansact.

 

Alle stijlen

Een atelier bomvol verschillende stijlen.

In  de afgelopen jaren hebben we een enorme verzameling van showkostuums samengesteld. Van fancy glitters tot zachte pastelkleuren en van extravagante verentooien tot kostuums met computergestuurde ledverlichting.

Een wereld waarin fantasie en werkelijkheid samen komen

Handmade

Omdat elk detail moet kloppen.

Veel van Inges kostuums zijn handgemaakt of ingrijpend bewerkt voor nog meer effect. De collectie die ze door de jaren heen heeft opgebouwd vind je bij geen enkele andere artiest.

5 lijmpistolen, 30 kilo kettingen en 50 meter kleding

Atelier

20 meter lang, afgeladen met de wonderlijkste outfits.

Inges atelier is twintig meter lang en afgeladen met naaimachines, lijmpistolen, stoffen, blingbling en natuurlijk talloze showkostuums. Hier, in haar atelier, transformeert ze fantasie in werkelijkheid. Inge staat zelf niet graag in de spotlight. Maar als je goed kijkt, kun je links een glimp van deze kunstenares opvangen.