Over Artist Boutique

Artist Boutique is geen gewoon boekingsbureau. We doen het allemaal zelf. Alle acts. We bedenken, maken en voeren uit. Met passie, gedrevenheid en een oog voor detail waar je u tegen zegt.

 

Wat we doen
Een DJ of band voor elk event, uit te breiden tot een overrompelende muzikale belevenis. Dak eraf of juist klein en intiem. Themaconcepten, dansers, unieke showkostuums en producties op maat. Choreografie, arrangementen, special effects en interactie met het publiek komen samen in een wervelende ervaring waar ze nog jaren over napraten.
 
Oog voor detail
Het verschil tussen ‘een leuke avond’ en ‘een waanzinnig event met blijvende impact’ zit ‘m in de details. Muziek, dans, kostuums, presentatie, timing, licht, podiumeffecten en special effects: het moet allemaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Want anders is het nét niet. Bijna raak. Maar niet helemaal.
 
Jarenlange ervaring
Voor ‘helemaal raak’ zijn talent en enthousiasme niet voldoende. Weten hoe je een uitgebalanceerde productie neerzet op het hoogste niveau – niet een half uurtje maar urenlang – vergt een lange leerschool. Je moet weten wat wel werkt en wat niet. Wanneer iets wel werkt en wanneer niet. Dat krijg je alleen als je getalenteerde professionals jarenlang laat samenwerken. En dat is wat Artist Boutique onderscheidt: oog voor detail, talent, enthousiasme en ervaren artiesten die echt op elkaar ingespeeld zijn.
 
Eventpartner
Al onze concepten zijn producties ‘uit eigen keuken’. Zo houden we de regie strak in de hand en weten we zeker dat alles klopt. Bovendien kunnen we hierdoor onze concepten eenvoudig aanpassen. Aan jouw plannen voor een uniek evenement, bijvoorbeeld. We werken dan ook geregeld samen met eventbureaus. We hebben respect voor hun vakmanschap en genieten van de creatieve synergie: het ‘samen iets moois neerzetten’.
 
Verlengstuk
Je kunt Artist Boutique echt beschouwen als het verlengstuk van jullie team. We hebben oog voor de doelstelling van het event en de details die jullie opdrachtgever belangrijk vindt. Het komt allemaal terug in de act. Maar niet alleen in de act: we verwerken ze ook in de presentatie en uitstraling. We zorgen dat alles wat we doen in het teken staat van jouw opdrachtgever. En van de bezoekers natuurlijk. Zodat zij een werkelijk uitzonderlijk evenement meemaken: een ervaring die zo bijzonder is dat ze hem nooit meer vergeten. A Party to Remember.
 
Namedropping
Onze muzikanten en artiesten hebben gewerkt met en voor: MTV, TMF, Dua Lipa, Selena Gomez, Robin Thicke, Candy Dulfer, Robbie Williams, Sensation White, Berget Lewis, NIKE en MCI Group. Als begeleidend artiest waren ze te zien in vele tv-shows in onder andere Nederland, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië.
 

team-cinema

 

Meer info aanvragen