Bedrijven

Wil je een personeelsfeest organiseren, een mijlpaal of jubileum vieren, of je relaties uitnodigen voor een exclusief evenement? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarin jouw bedrijf centraal staat. Een muzikaal event dat jouw medewerkers of relaties aan je bedrijf bindt en je merk versterkt.

Raken & verbinden

De kracht van muziek raakt en verbindt mensen. Helemaal wanneer de muziek gepaard gaat met een waanzinnige show vol special effects, aanstekelijke dansers en bijzondere acts. Muziekentertainment is dan ook een trefzekere manier om medewerkers dichter bij elkaar te brengen en relaties te laten zien waar je bedrijf voor staat.

Bij Artist Boutique begrijpen we dat een evenement het merk en de identiteit van jouw bedrijf of organisatie moet uitstralen. We zijn een verlengstuk van jouw bedrijf. Wij representeren jullie imago en merkwaardes, datgene waar jullie voor staan. Bekijk onze cases voor een paar mooie voorbeelden:

Werkwijze

Wil je alleen sfeervol plaatje of wil je ook een boodschap overbrengen? Er is heel wat mogelijk. Denk aan een speciaal thema met op maat gemaakte kostuums, een video op groot scherm die we in de show integreren, een nummer dat we speciaal voor de gelegenheid schrijven en opvoeren, bijzondere acts, you name it.

We beginnen daarom met het verhaal. Waarom gaan we dit feest organiseren? Wat willen we ermee bereiken? Wat is de oorsprong van het bedrijf? Wat zijn de toekomstplannen? In overleg bepalen we in welke mate we deze informatie in de show verwerken. Verder kijken we natuurlijk naar de aankleding: wordt het een traditionele en klassieke sfeer of een edgy spektakel waar het publiek helemaal los mag gaan?

Voorbereid & flexibel

Het is onze taak om van jullie feest een onvergetelijke avond te maken. Daar gaan we ver in. Door middel van goed overleg en een strakke voorbereiding zetten wij het entertainment neer zoals jullie dat willen. (En proberen we altijd jullie verwachtingen te overtreffen.) We zorgen dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Gaat iets anders dan gepland? Geen probleem, we zijn ontzettend flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Er is voor jullie al genoeg om te regelen.

Samen

Met de kracht van muziek en entertainment verbinden wij personeel en jullie relaties. A Party To Remember!