Slot Act - 50 jr World Forum Den Haag

World Forum The Hague bestaat 50 jaar. Om dat te vieren werden op 14 maart een selecte groep bijzondere sprekers uitgenodigd. Onder de naam R.evolution of events vormden deze sprekers de basis van een bijzonder inspiratie event.  Vele honderden creatives, professionals uit de event industrie en organisaties kwamen samen op dit evenement. Hier werd 50 jaar aan evenementen gevierd en de (r)evolutie van events besproken. De thema's event design, marketing, trends en creativiteit stonden tijdens de powertalks in de grote zaal centraal.

 

Duncan Wardle

De dag werd niet alleen gevuld met diverse sprekers. Vanaf aankomst werden de bezoekers ook getrakteerd op diverse acts. Wij hadden de eer om de na de hoofdspreker - niemand minder dan Duncan Dardle The former Head of Innovation and Creativity for Disney - af te sluiten met onze act DanceTronic.

De dag zelf hebben we op locatie een aangepaste act hiervoor in elkaar gezet met  (geweldige) licht ondersteuning van Live Legends Amsterdam. DanceTronic was een geweldige afsluiting van deze inspirerende dag.

Terug naar overzicht