eventmanagers

We werken graag met event managers samen. We begrijpen zelf maar al te goed wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een event. Wat de belangen zijn, zowel voor jullie als voor de opdrachtgever. We zien onszelf echt als een verlengstuk van jullie organisatie. Samen streven we naar een optimaal entertainmentprogramma, tot in de puntjes voorbereid en met de nodige flexibiliteit van onze kant.

Veel Raakvlakken

Onze werkwijze heeft veel raakvlakken met die van event producers, waarbij wij gespecialiseerd zijn in muziekentertainment. Doordat onze aanpak en visie overeenstemmen, weten we wat we aan elkaar hebben. Begrijpen we elkaar, soms zelfs met maar een paar woorden. Jullie hebben veel geïnvesteerd in een relatie met jullie opdrachtgever. Daarom is het aan ons om te garanderen dat die relatie behouden wordt, en het liefst verder wordt versterkt.

Werkwijze

Welke visie wil je neerzetten met het event? We nemen uitgebreid de tijd om het doel en de achtergrond met je kort te sluiten. Gezamenlijk bepalen we in welke mate we deze informatie in de show verwerken. Zo nemen we alle facetten en details mee om het muzikale plaatje op de juiste manier neer te zetten. We kijken bijvoorbeeld naar de stijl waarin het merk of bedrijf communiceert. En dan niet alleen binnen de organisatie, maar ook met de doelgroep.

Betrouwbaar verlengstuk

Met Artist Boutique heb je een partner die bij elk event als verlengstuk van jullie team optreedt. Een partner met ruime ervaring in het circuit die meedenkt en kennis deelt. Die altijd open staat voor het creëren van maatwerk, want geen evenement en geen opdrachtgever is hetzelfde. Kortom: bij Artist Boutique ben je verzekerd van een sterke entertainmentpartner waar je een vertrouwensband mee opbouwt. Samen zetten we een wervelend entertainmentprogramma neer dat perfect past bij jullie klant. 

Identiteit

Bij Artist Boutique begrijpen we dat een evenement het merk en de identiteit van de organisatie moet uitstralen.