Platinum show

Mediakit aanvraag

Onze mediakit is erg handig voor intern gebruik of om een presentatie in elkaar te zetten. Wil je presentatiemateriaal op maat? Geen probleem! Geef ons een belletje en dan regelen we het.


Download hier de media kit

Een aanslag op de zintuigen: een royale selectie van onze DJ-acts, live artiesten en dikke lichtshow worden gebundeld om een unieke beleving neer te zetten. Vanaf aankomst bezoekers zorgen wij voor een hoge spanningsboog met divers entertainment en WOW momenten.

Non-stop entertainment

Onze live artiesten en DJ’s vormen de stampende rode draad door de avond. Gecontroleerd stoken ze het vuurtje steeds een beetje hoger en laten ze de verschillende onderdelen naadloos in elkaar overlopen. Non-stop muziek en entertainment.

De vraag is niet: wil je dit?

De vraag is: can you handle it?

De beste liveartiesten

We wisselen onze DJ’s af met performances van de beste liveartiesten: sterke vocalisten, ondersteund door de Hot Town band en meerdere showdansers die het publiek nog verder opzwepen.

SHOW FACTS

The Platinum Show is een compromisloze combinatie van het allerbeste wat we te bieden hebben:

  • DJ’s en muzikanten 
  • Vocalisten en showdansers
  • Bijzondere styling en outfits
  • Lichtshow en podiumeffecten
  • Special effects en vuurwerk
  • Alles perfect op elkaar afgestemd

IEDERE PLATINUM SHOW IS UNIEK

Elk event is anders. Daarom creëren we iedere keer een volstrekt unieke Platinum Show. En daarvoor hebben we nog talloze andere opties en acts.